De leukste plekjes

Wij weten als geen ander waar je moet zijn in ons Rotterdam. Ontdek de leukste plekjes per buurt en ervaar wat het beste past bij jou.

Stadsdriehoek

De Stadsdriehoek is het historisch centrum van Rotterdam. Je vindt hier dan ook tal van winkels, eetgelegenheden en andere voorzieningen. In het centrum van Rotterdam woon je in een meergezinswoning…

Rotterdam West & Delfshaven

De wijken die vallen onder Delfshaven en Rotterdam West zijn veelzijdig en sfeervol. In bepaalde delen van Delfshaven en Rotterdam West zijn relatief veel monumentale panden bewaard gebleven. Vanuit Delfshaven..

Provenierswijk

De Provenierswijk is een buurt in Rotterdam-Noord, die vlakbij het Centraal Station ligt. Vaak wordt het gezien als de achterkant van het station, maar er is voldoende te beleven. Bovendien..

Kralingen & Crooswijk

De twee wijken Kralingen & Crooswijk liggen pal naast elkaar, maar hebben ieder een unieke sfeer en eigen elementen. Zo vind je in Kralingen een klein percentage eengezinswoningen, het Kralingse..

Oude Noorden & Liskwartier

Het Oude Noorden en Liskwartier zijn twee buurten in Rotterdam-Noord. Het Liskwartier dankt zijn naam aan het Lischwater. Vroeger waren hier veel sloten te vinden. Om die reden zijn veel..

Blijdorp & Bergpolder

Zoek je meer ruimte en rust en kun je de stad nog niet missen? Dan zijn woningen in Blijdorp & Bergpolder zeer interessant. De rustige straten in combinatie met veel..