Verkoop

Verkopen is luisteren. Wij concentreren ons niet alleen op de hoogste bieder, óók op de beste koper. Daar steken we serieus de tijd in.

WE HELPEN JE ANTWOORD TE GEVEN OP VRAGEN ALS:

WAT LEVERT MIJN HUIS EIGENLIJK OP?

HOE LANG DUURT HET VOORDAT MIJN HUIS VERKOCHT IS?

MOET IK EERST KOPEN EN DAN VERKOPEN OF JUIST ANDERSOM?

WAT IS HET BESTE MOMENT OM TE STARTEN MET DE VERKOOP?

WAT KAN IK DOEN OM MIJN HUIS BETER TE VERKOPEN?

WAT IS DE MEERWAARDE VAN EEN MAKELAAR? IK KAN HET TOCH OOK PRIMA ZELF?

Verkopen

We willen mensen nu eenmaal goed leren kennen. Jou als verkoper, maar de potentiële koper net zo goed. Daar investeren we in. Want uiteindelijk verkopen we huizen, geen praatjes. En dat doen we zo goed mogelijk. Nuchter, oprecht en realistisch. Zodat er geen gedoe achteraf is. En als dat er wel is, helpen wij je graag verder!

Sfeer en succes

Een potentiële koper moet zich vrij voelen even op de bank te gaan zitten. Om zichzelf in de woning te zien wonen. Daarom nemen we de tijd bij bezichtigingen. Ook om een sfeer te creëren waarin mensen zich ontspannen genoeg voelen eventuele bezwaren te uiten. Grote kans dat we die zomaar ter plekke oplossen. Een betere start voor succesvolle verkoop kun je niet hebben.

Behalve aandacht voor prijs en koper, is ook de presentatie van belang om je woning succesvol in de markt te zetten. Denk aan: woningstyling, professionele fotografie, 3D-indelingstekeningen, video’s, optimale presentaties op Funda, social media én in onze etalage in de populaire Pannekoekstraat.

Meer weten? Bel 010-4143313 of vul het contactformulier in.

Ga naar contactformulier

PLAN WAT MET ONS IN