Klaargemaakt

Stel je hebt goede vrienden waar je mee uit eten wilt maar zij eten vegan en jullie niet.

Waar kun je dan echt lekker eten? Wij weten een hele leuke plek!

Alles kan.

Op de hoek van de Schieweg en de Teilingerstraat staat restaurant Klaargemaakt op gunstige afstand van het Centraal station. Ben je een liefhebber van een bijzonder stukje vlees of wil je verwend worden met een smaakexplosie van een groentegerecht? Hier is het voor iedereen feest. Uitgebreid dineren met het menu van de chef of gewoon een goed glas wijn met een klein hapje, alles kan!

Je kunt hier met mooi weer ook heerlijk buiten zitten op het grote en zonnige terras.

Huiselijk, warm en gezellig.

Het moment dat je binnenstapt voelt het huiselijk en gemoedelijk. Je wordt ook direct opgemerkt door de vriendelijke mensen van Klaargemaakt en vriendelijk welkom geheten. De vele groene planten, glas in lood ramen en brandende kaarsjes in combinatie met de donkere kleuren op de muur geven een knusse en warme ambiance. Je voelt je snel op je gemak.

Bijzondere combinaties.

Terwijl je gemakkelijk gaat zitten zie je om je heen al diverse prachtig opgemaakte borden voorbijkomen. Hier word je blij gemaakt met bijzondere smaakcombinaties zoals geroosterde pompoen met mole en szechuan dadelpesto en boter of een brioche gerookt rundvlees met geitenroom, amandel en citroen. Combinaties die je niet snel thuis zult maken en tegelijkertijd smaakt het wel als ultiem comfortfood zodat je de neiging hebt elk bord af te willen likken (wat je bijna zou doen omdat je je zo thuis voelt). De chef voegt regelmatig nieuwe gerechten toe, waardoor je blijft terugkomen om te komen proeven wat er nu weer voor nieuws is bedacht.

Speciale dranken.

De wijnkaart is minstens zo speciaal met ruime keuze in vernieuwende, bijzondere wijnen en een ruime selectie natuurwijnen. Er is ook een fijne selectie aan bieren en non-alcoholische dranken met deels zelfgemaakte siropen en gefermenteerde dranken, waardoor je de alcohol niet eens zou missen!

Tenslotte is Klaargemaakt heel gunstig gelegen ten opzichte van Centraal Station (7 minuten wandelen), dus mocht je jezelf een keer hebben laten gaan met al die heerlijke dranken dan kun je gemakkelijk veilig thuiskomen met metro, tram of trein. Bewoners uit de buurt zoals de Agniesebuurt en Provenierswijk kunnen zich gelukkig prijzen met zo’n leuke plek op loopafstand – al wil je voor deze plek best een blokje omfietsen!