Leuke plek – Conny Janssen danst

CONNY JANSSEN DANST, gevestigd in Rotterdam, is sinds 1992 een van de meest toonaangevende moderne dansgezelschappen in Nederland. De choreografieën van Conny Janssen worden getypeerd als inventief, krachtig en ontroerend.

SO HERE WE ARE NOW

Daar staan we dan, maart 2022. Bijna zijn we vergeten wat er allemaal voor tofs te doen is in onze mooie stad. Een drankje en een hapje lukte thuis ook nog wel, maar een optreden of dansvoorstelling dat hebben we echt gemist! Daarom deze maand aandacht voor een ultieme Rotterdamse plek en dito
dansgroep: Conny Janssen danst, met hun voorstelling in de van Nelle Fabriek.

Deze voorstelling is sinds 2020 uitgesteld vanwege de maatregelen, maar nu is de kaartverkoop weer gestart. De voorstellingen gaan in juni en juli 2022 plaatsvinden met nieuw gecomponeerde livemuziek van en door Carlo Balemans en Marjolein Peters. De voorstelling heeft al vele juichende recensies mogen ontvangen en is meermaals compleet uitverkocht.

 

Foto: Leo van Velzen

 

 

Dineren tussen beton, staal en glas

Wat de voorstelling extra leuk maakt is dat je tijdens je bezoek kunt genieten van een heerlijk 3-gangen diner voor 35,- euro extra p.p. Wij zeggen: verwen jezelf, doen!

Foto: Leo van Velzen

Een zee aan daglicht

Het voormalige distributiecentrum van de Van Nelle Fabriek is met zijn architectonische metaalconstructies dé plek waar dans, live muziek, diner en een levendig randprogramma samenkomen. Dit rijksmonument is in juni 2014 tot UNESCO werelderfgoed verklaard.
Waarom? Dit was de eerste daglichtfabriek in Europa. Een zee aan daglicht op de werkvloer, kun je je voorstellen hoe modern dat toendertijd was? Het werd ook wel liefdevol ‘een gedicht van glas en licht’ genoemd.

Waar? Wanneer?
23 juni t/m 17 juli 2022, elke do, vr, za. avond én zo.middag met diner erna.
kaartverkoop: www.connyjanssendanst.nl
voorproefje? kijk maar even

Omdat deze plek zo mooi is kun je binnenkort ook bij de voorstelling en het diner een rondleiding boeken door de fabriek!

Foto: van Nelle fabriek