FAQ

DE MEEST GESTELDE VRAGEN VIND JE HIER

Wij zijn zowel aankoopmakelaar als verkoopmakelaar, daarnaast doen wij ook taxaties. Wij zijn goed in gedoe. In alle gevallen zorgen we dat jij geen gedoe hebt in het proces van aankoop en verkoop of beide. Er borrelen altijd veel vragen op als je op het punt staat om een woning te kopen of verkopen en dat is logisch. Waar doe ik goed aan? Moet die koopakte niet anders? Kan ik deze woning verhuren in de toekomst? Is de buurt een beetje waardevast? Moet ik overbieden of juist onder de vraagprijs gaan zitten? Allemaal logische vragen die wij al heel vaak beantwoord hebben voor onze tevreden klanten. Wij zijn jouw rots in de branding en halen alle onzekerheden bij je weg. Dat is een fijn idee!
EN WAT KOST DAT? Tja, een makelaar kost wel wat, dus we begrijpen deze vraag heel goed. Maar alleen vragen hoeveel het kost geeft je maar het halve plaatje. Je ruilt die euro’s tenslotte in voor: – Een toekomstbestendige investering. – Een waterdichte koopakte. – Kopers die geïnterviewd & gecheckt zijn. – Je vrolijkheid. – Je tijd. – Zekerheid. De meeste mensen hebben geen duidelijk beeld van wat we allemaal doen om jou te ontzorgen met de verkoop en aankoop van een woning. Bij PLEK nemen we dus ruim de tijd om je uit te leggen hoe jouw investering zich dubbel en dwars terugverdient. De vraag is wat ons betreft dus niet wat het kost, maar wat het jou gaat opleveren! En als je hoort wat wíj allemaal voor je doen zijn we opeens een stuk goedkoper. Maak dus gerust een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek, dan kunnen we je meteen bijpraten over de huidige woningmarkt én komen we vanzelf op een offerte die bij jou past.
Alle makelaars zijn minimaal 15 jaar werkzaam in de makelaardij. Elbert verkocht zijn eerste huis in 1999: “… aan de Gordelweg, dat vergeet ik natuurlijk nooit meer…” Ja, ervaring hebben we wel bij Plek, met onze makelaars heb je echt een zwaargewicht aan je zijde. En dat geeft een goed gevoel, toch?
Sinds 2012 zitten we in de Pannekoekstraat, sinds 2018 heten we PLEK Makelaardij.
Jep! Om het totaalplaatje aan te bieden werken wij samen met een aantal betrouwbare adviseurs die net als wij op een no-nonsense manier jou helpen met de juiste vorm van financiering.
Een leuk huis? Daar heb je ons niet voor nodig. Je kunt prima zelf zien of je een huis leuk vindt of niet. Daar heb je ons niet bij nodig. Maar waarvoor dan wel? Bied je de vraagprijs, moet je overbieden of betaal je dan te veel? Grijp je telkens mis bij biedingen? Zijn alle documenten wel in orde? Mag je uitbouwen? Kun je het later verhuren? Dit is maar een kleine greep van de vele vragen die je misschien hebt als je een woning wilt kopen. De huizenmarkt is ook aan het veranderen, maar weet je ook hoe? Als je hier meer over wilt weten, neem dan vrijblijvend contact op en wij praten je bij!